Linkpláza

Weboldalak bemutatója.

Konyhabútorok széles választéka

2020.02.25. 17:44 | KLP | komment

A Horizont Bútor 20 éve nyitotta meg első üzletét és azóta a Dunántúlon már 10 városban vagyunk jelen bútor boltunkkal. Nagyon hamar rájöttünk, hogy csak a minőségi konyhabútorokkal lehet versenyképesnek lenni.

mintakonyha_firenze-800x1000.jpg

Blokk konyha, klasszikus konyha és modern konyha - láthatja, hogy a Horizont Bútornál minden stílus képviselteti magát a konyhák területén is. A képek sokszor csak illusztrációk: színben, anyagban, vagy méretben eltérhetnek a valóságtól és a készleten lévő árutól, így ajánljuk a személyes megtekintést! Konyhabútort csak a Horizont Bútortól, akár rendelésre is elkészítve.

Jelmondatunk: „garantált minőség olcsón” A Horizont Bútor ténylegesen olcsón kínálja felső kategóriás bútorait. Nézzen szét a bútoraink között akár itt virtuálisan a honlapunkon, vagy valamelyik Horizont Bútor áruházunkban személyesen. Kérdése lenne? Állunk rendelkezésére!

Franciaágy, konyhabútor, gardrób, étkező, asztal: Nálunk mindegyiket megtalálja! a weboldalunkon szereplő termékek fotóit árait próbáljuk naprakészen frissíteni, de minden esetben érdeklődjenek az üzleteinkben telefonon!

 

süti beállítások módosítása